Skip to Main Content

Millainen yritys Oy Dianti Ab on?

Purjehdimme myötäisessä
Olemme vanha ja pieni IT-yritys. -- Ihmisiä kuvattaessa ei ehkä välttämättä kovin voimaa uhkuva piirre. -- Yritystoiminnassa asia ei ole noin suoraviivainen. Emme uponneet aikoinaan Nokian romahduksen tsunamiin. Se osoittaa, että meissä on jotain .. hm, joka pitää meidät vakaasti pinnnalla.
Yhtiön pienuus ei myöskään mitenkään estä tekemästä hyviä tuotteita -- meidän tapauksessa laadukkaita, alan aallon harjalla surffaavia web-ohjelmistoja. Jatkettuasi lukemista, saat toivon mukaan eväitä mahdollisimman realistisen kuvan muodostamiseen yhtiöstämme ja ohjelmistotuotannostamme. Ehkä voit antaa myös palautetta siitä, miten edelleen kehitämme Diantia.
Onnea yrityksen uudelle vetäjälle!
Dianti on saanut toiminnalleen uuden, vireän vetäjän kuluneen kesän aikana. Tapa, millä Tiina Jokinen on tarttunut asioihin, ennakoi, että vaihdos tulee näkymään positiivisesti sovellustemme kehittämisessä.
Tiina on myös tehtävään pätevä. Hän on suorittanut maisterin tutkinnon Turun yliopistossa tietotekniikka pääaineena. Useat nykyiset Focusa ohjelmistot on rakennettu hänen ohjauksessa.
Mikä meissä on fiksua?
Tähtäämme tulevaisuuteen. Palvelemme organisaatiotasi alan tuoreimmilla innovaatioilla. Jatkuvasti kehittyvä pilvi- ja web-teknologia antavat siihen ketterän perustan. Käyttämämme arkkitehtuuri on helppo muokata yrityksesi olosuhteisiin nopeallakin aikataululla. -- Aiheesta enemmän kohdassa Focusa ohjelmistot.
Organisaatiomme on rakenteeltaan sateenvarjomainen, jonka alle mahtuu itse yhtiön lisäksi joukko saman alan IT-yrityksiä ja freelance asiantuntijoita. Tämä tekee meistä joustavan ja kokoamme suuremman pk-yrityksen. Esimerkkinä mainittakoon aloitettu yhteistyö Suomen johtavan Apex yhtiön Miracle Finland Oy kanssa.
Koulutettu henkilökuntamme on voimavara, joka mahdollistaa räätälöidyt palvelut yrityksellesi.
Asiakkailtamme olemme kuulleet:
 • Joustavista ratkaisuista
 • Asiakkaan huomioimisesta
 • Kehityksen ajantasaisuudesta
 • Palvelualttiudesta
 • Sovellusten virheettömyydestä
IT-yrityksemme toimii kansainvälisten jättien hallitsemassa maastossa. Voiko suomalaisen pk-yhtiön tulevaisuuteen luottaa?
Eväitä kyllä-vastaukseen:
 • Yrityksen vakaa tausta - jo yli 10 vuotta
 • Laadukkaat web-ohjelmistot
 • Yritys keskittyy Oraclen huippukehitysvälineisiin
 • Uusi, tarmokas johto
 • Asiakaskunta reippaassa kasvussa
 • Yhtiö on vahvasti verkostoitunut

Tavoitteemme ja arvomme

Haluamme olla suomalaisen työn maineen veroisia.
______________________
Suomalaisen työn menestyminen on lähellä sydäntämme -- kuten varmaan sinunkin yrityksessäsi.
Rakentamalla korkealaatuisia tuotteita pyrimme omalta osaltamme vahvistamaan kotimaisen työn mainetta.

Työkalumme

Keskitymme johtavan tietokanta-toimittajan Oraclen alan huippua edustaviin web-kehitysvälineisiin ja tietokantaan. Rakennamme niillä organisaatiosi tarvitsemat vaativatkin sovellukset.
Työkalupakkimme syvällinen hallinta on edesauttanut työssä onnistumistamme. Todisteena siitä ovat poikkeuksetta tyytyväiset asiakkaamme. Se on paljon alalla, jossa lähes kolmasosa projekteista epäonnistuu.
Oracle on tietokanta-toimittajien ykkönen turvallisuutta arvostaville organisaatioille.
 

Tulevaisuus

Vuonna 2020  haastamme kilpailijamme panostamalla vahvasti Focusa ohjelmistojen jo ennestään korkeaan laatuun ja virheettömyyteen.
Lisäämme sovelluksiimme uuden raporttityökalun, interaktiivisen gridin. Se yksinkertaistaa ja samalla monipuolistaa yrityksesi tietojen haun ja tallentamisen.
Kehitämme yrityksen eri tietokannoissa ja eri palvelimilla olevien tietojen integrointia siten, että voit käsitellä niitä omalla Focusa ohjelmistolla.
Hieman pitemmällä tähtäimellä, toinen samaa asiaa sivuava teknologia on niin sanotut mikropalvelut, jonka testaamista ohjelmistoihimme jatkamme.
Olemme verkostoituneet alan yrittäjiin ja ohjelmoijiin. Organisaatiosi voi luottaa meihin laajoissakin projekteissa.

Pohja

Yhtiö Yhteydet  Johto  Teknologia
Oy Dianti Ab P. 050 410 7410 Tiina Jokinen Heikki Ojala & Pentti Nieminen
Apilatie 8 A 20 info @dianti.fi P. 041 507 3570 P. 050 410 7410
21530 Paimio tiina.jokinen @dianti.fi heikki.ojala @dianti.fi