Oy Dianti Ab

Palvelemme yritystäsi alan uusimmalla teknologialla

Web-sovellus ja pilvi ovat osaamisalueitamme.
Siirrä yrityksesi käyttämään suomalaista huippuosaamista
_____________________________
Olemme web sovelluksiin keskittyvä IT-yritys Turun kupeessa -- Paimiossa.
Käyttämämme arkkitehtuuri on helppo muokata yrityksesi olosuhteisiin nopeallakin aikataululla. Focusa ohjelmisto toimivat niin internetissä kuin yrityksesi lähiverkossa. Tarvitset vain selaimen ja internet-yhteyden.
Palvelemme organisaatiotasi alan tuoreimmilla innovaatioilla. Jatkuvasti kehittyvä pilvi- ja web-teknologia antavat siihen ketterän perustan.
Vahvuutemme on joustavuus. Korkeasti koulutettu *) henkilökuntamme on voimavara, joka mahdollistaa tasokkaan palvelun yrityksellesi.
Asiakkailtamme olemme kuulleet mainintoja mm.:
  • Joustavista ratkaisuista
  • Asiakkaan näkökulman huomioon ottamisesta
  • Kehityksen kärjessä olemisesta
  • Palvelualttiudesta
  • Sovellusten virheettömyydestä
*) Ohjelmoijillamme on IT alan korkeakoulu-tutkinto.

Tavoitteemme ja arvomme

Tuemme toiminnallamme suomalaisten työllisyyttä.
______________________
Tavoitteeksemme olemme asettaneet tuotteittemme korkean laadun. Olemme ensimmäisten joukossa ottamassa käyttöön kehityksen kärjessä olevaa teknologiaa.
Jaamme arvomaailmamme suomalaisten yritysten, kuten varmasti sinunkin organisaatiosi kanssa siinä, että kotimaisen työn menestyminen on lähellä sydäntä.
Olemme menestyksellisesti auttaneet ulkomaalaisia IT-alan opiskelijoita integroitumaan ja hyödyntämään Suomen työelämää tarjoamalla heille harjoittelupaikat yhtiössämme.

Työkalumme

Keskitymme johtavan tietokanta-toimittajan Oraclen alan huippua edustaviin web-kehitysvälineisiin ja tietokantaan. Pystymme tekemään niillä virheettömästi ja nopeasti organisaatiosi tarvitsemat vaativatkin sovellukset.
Työkalupakkimme hallinta on edesauttanut työssä onnistumisiamme. Todisteena siitä ovat tyytyväiset asiakkaamme. Se on paljon alalla, jossa lähes kolmasosa projekteista epäonnistuu.
Oracle on tietokantatoimittajien ykkönen -- turvallisuutta arvostaville organisaatioille.

Tulevaisuus

Vuonna 2019 kasvatamme etumatkaamme kilpailijoihimme, panostamalla web-sovellusten korkeaan laatuun ja toimivuuteen. Yrityksesi ei missään vaiheessa joudu käyttämään vanhentuneita ratkaisuja.
Tänä vuonna lisäämme sovelluksiimme uuden raporttityökalun, interaktiivisen gridin. Se yksinkertaistaa ja samalla monipuolistaa yrityksesi tietojen haun ja tallentamisen.
Selvitämme parhaillaan yrityksen eri tietokannoissa ja eri palvelimilla olevien tietojen integrointia siten, että voit käsitellä niitä omalla Focusa web-sovelluksella. Toinen samaa asiaa sivuava teknologia on niin sanotut mikropalvelut, jonka soveltamista ohjelmistoihimme jatkamme tänä ja tulevina vuosina.
Tulevaisuus näyttää eheältä. Yhtiömme kivijalat, pätevä, innostunut henkilökunta ja huippulaatua olevat tuotteet antavat tukevan alustan toiminnallemme.
Olemme verkostoituneet alan yrittäjiin ja ohjelmoijiin. Yrityksesi voi luottaa meihin laajoissakin projekteissa.