Luotettavat Focusa ohjelmistot

Ohjelmistomme noudattavat standardeja


Focusa ohjelmistot toimivat niin paikallisverkossa kuin pilvessäkin -- tai jopa erillisessä työasemassa.
Aina ajantasainen, joustava web-arkkitehtuuri
Focusa ohjelmistot joustavat organisaatiosi tapoihin -- ei päinvastoin. Ne ovat aina hyväksyttyjen standardien mukaiset. Tämän takia ne on helposti liitettävissä muihin yrityksesi sovelluksiin ja ohjelmistoihin. Focusa ohjelmistot toimivat omassa lähiverkossasi tai pilvessä -- tai jopa yhdessä työasemassa. Arkkitehtuurinsa ansiosta ne ovat aina ajantasaiset.
Tarvitset Focusan operointiin todella vain internet-selaimen, jolla voit ottaa yhteyden keskuskoneella olevaan tietokantaan ja ohjelmaan. Selain, tietokanta ja ohjelmakoodi muodostavat yhdessä Focusa ohjelmiston.
Yrityksesi ei tarvitse huolehtia ohjelmiston päivityksistä, virustorjunnasta jne. Focusa ohjelmiston hyvinvoinnista huolehtivat keskitetysti alan ammattilaiset. Uusien käyttäjien liittäminen järjestelmään on erittäin helppoa. Lue lisää web-arkkitehtuurista.
Kiinnostaako nykyaikaisen web-pohjaisen ohjelmiston esittely?   .Ota yhteyttä.

Pesulaohjelmisto

Focusa pesulaohjelmisto kattaa kaikki normaalissa pesulatoiminnassa tarvittavat osat
Focusa pesulasovelluksessa on päivittäisessä pesulatoiminnassa tarvittavat osat, pyykin vastaanotosta puhtaan pyykin lähetteiden tekoon. Lisäksi sovelluksessa on mm. viivakoodituksen tai RFID:n käyttöönottomahdollisuus, vuokraukset, sopimukset ja asiakasliittymät. Ohjelmiston monipuolisilla työkaluilla voit jalostaa tiedot havainnollisiksi raporteiksi.
Focusa pesulaohjelmisto soveltuu hyvin kasvavalle pesulayritykselle. Suuri useita toimipisteitä käsittävä pesulakonserni hyötyy ohjelmiston erinomaisesta skaalautuvuudesta. Pesulan tietojärjestelmään liittyvien muiden komponenttien, kuten RFID, hankinnassa avustamme yritystäsi.
Ohjelmistomme on osoittanut luotettavuutensa neljän vuoden tuotantokäytössä suuressa pesulassa.

Asiakasohjelmisto

Focusa asiakasohjelmisto on suunniteltu pk-yrityksen asiakashallintaan. Ohjelmiston kantava piirre on sen selkeys ja helppokäyttöisyys. Asiakasprofiilit on helppo toteuttaa.
Raportit ja tilastot tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden liiketoiminnan "älykkyyden" (Business inteligence) kehittämiseen. Tällä saralla Fcousa web-sovellukset ovat vahvoilla.
Organisaatiosi henkilöstöhallinta, töiden ja tehtävien seuranta ja ajoitus kuuluu ohjelmistoon. Voit ryhmitellä töitä eri tavoin kuten markkinointityö ja kehitystyö. Niistä tulostettavat graafit antavat perustietoa yrityksesi liiketoiminnasta.
Asiakastietojen yhdistely muihin järjestelmiin kuten laadukkaisiin Oracle'n sovelluksiin avaa yrityksesi tiedonhallintaan tärkeitä laajentumismahdollisuuksia. Asiakasohjelmistosta on yhteysmahdollisuus myös Fonectan yritystietoihin.
Pilvessä toimiva asiakasohjelmistomme on saanut lupaavan alun suomalaisessa yritysmaailmassa.

Kiinteistö-ohjelmisto

Focusa kiinteistö-ohjelmisto on luotettava ja turvallinen.
  • Tuotantokäytössä suuressa kaupungissa.
  • Kustannustehokas.
  • Kuntien asuntojen ja maa-alueiden sisäiset ja ulkoiset vuokraustoiminnat.
  • Rajapinnat, esim. Rondo, Trimble Locus
Kiinteistö-ohjelmisto
Focusa kiinteistö-ohjelmisto on ollut tuotantokäytössä runsaat 10 vuotta. Kiinteistösovellus noudattaa tiukasti yleisesti hyväksyttyjä standardeja. Se takaa, että ohjelmistolla on avaimet nykyisiin ja tuleviin, viranomais- tai muihin tietojärjestelmiin kuten avoimiin paikkatietoihin.
Täysin suomalaisessa kiinteistösovelluksessa on kaikki vuokra-alueiden, rakennusten ja huoneistojen hallintaan tarvittavat tiedot. Se tuottaa mm. ulkoiset ja sisäiset vuokrasopimukset ja laskutiedot sekä laskee vuokratavoitteet kuukausiksi tai vuosiksi eteenpäin ottaen huomioon erityiskorvaukset ja indeksitarkistukset.
Focusa käyttää tarvittaessa monipuolisesti hyväksi Trimble Locus järjestelmän tietoja. Focusa vuokrausohjelmisto tuottaa CGI:n talousjärjestelmään (Rondo) sopivat laskutustiedot. Samanlainen rajapinta on mahdollinen myös muihin talousohjelmistoihin. Uuden Focusan toiminnoissa voimme ottaa huomioon tilaajan toiveet täysimääraisesti.
Voit sijoittaa web-ohjelmiston paikallisverkkoon tai internetin kautt pilvipalvelimelle. Olemme saaneet ilahduttavan myönteistä palautetta käyttäjiltä. Lue lisää web-ohjelmistosta.
Lisätietoja myös puhelin 050 410 7410 tai 041 507 3570