Skip to Main Content

Otsake

Focusa ohjelmistot
Uusinta AI-tekniikkaa
Päivitetty 26.12.2023

Joustavuus

Ominaisuudet
Elastisia ja kohtuuhintaisia

Niin hyvä renki kuin IT onkin...
__________________
Joustava tekoälypohjainen web-sovellus
Focusa ohjelmistot ovat räätälöitäviä web-sovelluksia, jotka joustavat organisaatiosi tapoihin -- ei päinvastoin. Ne ovat hyväksyttyjen standardien mukaiset. Ne on helposti integroitavissa muihin järjestelmiin. Olemme innokkaita esittelemään generatiivisen tekoälyn voiman käytännössä ja kuulemaan, miten se voi tukea organisaatiosi tarpeita. Ota yhteyttä, niin voimme keskustella lisää!
Focusa ohjelmistojen kehityksessä hyödynnetään Oracle ja Cohere -yritysten kehittämää ainutlaatuista generatiivista (uutta luovaa) tekoälyä. Yhdistettynä johtavan low-code sovelluskehittimen Oracle Apexin kanssa tämä mahdollistaa ohjelmistomuutosten ripeän toteutuksen vähentäen samalla virheitä ja tukemalla kestävää kehitystä.
Meillä on neljä tuotantokäytössä olevaa Focusa ohjelmistoa, ja olemme valmiita esittelemään niiden monipuoliset mahdollisuudet. Lähetä meili Voit lähettää meille sähköpostia ja pyytää meitä esimerkiksi soittamaan sinulle, jotta voimme keskustella organisaatiosi siirtymisestä nykyaikaan. Rakennamme haluamastasi sovelluksesta prototyypin muutamassa tunnissa.
Esittelemme todella mielellämme uuden generatiivisen tekoälyn hämmästyttävää luomisvoimaa käytännössä. Ota yhteytta!

Arkkitehtuuri

.
Sijainnista riippumatta voit hetkessä poistaa tai lisätä uuden laitteen. Erinomainen ominaisuus useita toimipistettä käsittävälle organisaatiolle.
____________________
Focusa ohjelmistojen arkkitehtuuri
Tarvitset Focusa ohjelmiston operointiin vain selaimen, jolla voit ottaa yhteyden pilvessä olevaan tietokantaan ja sovellukseen. Tietokanta voi olla omassa *lähiverkossa tai *pilvessä.
Web-sovelluksen päivityksistä, virustorjunnasta, varmuuskopioista ja muusta hyvinvoinnista huolehtivat alan parhaat ammattilaiset. Yrityksesi voi keskittyä ydintoimintaansa.
Focusa ohjelmiston toimintakokonaisuuteen kuuluu mm. tietokannan sisään rakennettu raporttiohjelmisto ja tekoälyllä toimiva *Oraclen Autonominen Tietokanta. Tästä ainutlaatuisesta tietojärjestelmäratkaisusta löydät lisätietoa kohdasta Pilvipalvelu.
Web-palvelut (RESTful Web service) ovat tulevaisuutta ajatellen merkittävä osa myös Focusa ohjelmistoissa. Web-palvelujen avulla voidaan etäälläkin olevia sovelluksia koota yhtenäisten rajapintojen "liimaamina" toimivaksi, tarvittaessa laajaksikin tietojärjestelmäksi.

CRM

Focusa ohjelmistot
Räätälöimme tai tarvittaessa rakennamme uuden
Focusa CRM
Kaavioita eri tarkoituksiin. -- Napauttamalla donitsia avaat demon kuvaa vastaavasta helppokäyttöisestä korttihausta.
___________________
Focusa CRM              
Focusa CRM (asiakkuudenhallintaohjelmisto) on suunniteltu pk-yrityksen asiakkuudenhallintaan. Ohjelmiston keskeinen piirre on mutkattomuus ja helppokäyttöisyys.
Raportit, tilastot ja kaaviot tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden liiketoiminnan tehokkuuden kehittämiseen. Organisaatiosi henkilöstöhallinta, töiden ja tehtävien seuranta ja ajoitus kuuluu ohjelmistoon.
Sovelluksesta on vuoden alkupuoliskolla valmistumassa uusi versio, joka toimii sekä työasemissa että mobiililaitteissa. Lisäämme siihen samalla joukkosähköpostituksen ja rajapinnan Netvisor kirjanpito-ohjelmistoon.
Lue lisää:

Vuokraus

Focusa kiinteistö-ohjelmisto .
Focusa Vuokraus sovellus on tällä hetkellä todennäköisesti kattavin julkishallinnon vuokraustoimintaan soveltuva web-sovellus Suomessa.
__________________________
Focusa Vuokraus
Focusa Vuokraus web-sovelluksessa on *avoimet rajapinnat . Ohjelmistolla on rajapintavalmiudet (REST API) viranomais- tai muihin tietojärjestelmiin, kuten avoimiin paikkatietoihin.
Vuokrausohjelmisto tuottaa mm. vuokra-alueiden, rakennusten ja huoneistojen ulkoiset ja sisäiset vuokrasopimukset ja laskutiedot. Se laskee vuokratavoitteet vuosiksi eteenpäin ottaen huomioon erityiskorvaukset ja indeksitarkistukset.
Ohjelmistoon on lisätty hyvinvointialueiden (HVA) tuomat muutokset vuokrauksiin.
Focusa Vuokrauksen tulevat innovaatiot
Kuluvuna vuonna lisäämme Focusa vuokrausohjelmistoon seuraavat uutuudet:
  1. Generatiivinen tekoäly + RAG
  2. Pilvipalvelu: SaaS- ja PaaS-palvelut
  3. Paikkatietosovellus
  4. Rajapinta Netvisor-kirjapito-ohjelmistoon
  5. Uusi silmäytävällinen käyttöliittymävaihtoehto
  6. Uudet edulliset hinnat
Mainitut uutuudet ovat jo, käyttöliittymää lukuun ottamatta, valmiina Oraclen uudessa 23c tietokannassa, josta ne vuonna 2024 siirretään käyttämäämme Oracle Autonomiseen Tietokantaan.
Tärkein ja käänteentekevin, yllä mainituista uutuuksista on generatiivinen tekoäly + RAG (Retrieval Augmented Generation), joka ainutlaatuisesti yhdistää yleisten ja avointen, kuten GraphGPT, tekoälyjen tuottaman aineiston organisaation paikalliseen ja ajantasaiseen tietovarastoon. Lisäksi se merkittävästi nopeuttaa uusien web-sovellustemme luontia ja toiminnassa olevien ohjelmistojen räätälöintiä.
Lue lisää:

Mittausohjelmisto

Focusa mittausohjelmisto
Focusa mittausohjelmisto soveltuu mm. polttonesteiden ja puhdastilojen mittaustulosten käsittelyyn.
________________
Focusa Mittaus
Focusa mittausohjelmisto soveltuu mm. polttoaineiden ja vaakojen mittausten kalibrointiin. Ohjelmisto on helppo räätälöidä käsittelemään ja analysoimaan muita vastaavia mittaustulosia.
Erityisen ylpeitä olemme ohjelmiston kyvystä analysoida laboratorioiden sisätilojen puhtausmittausten tuloksia.
Olemme astuneet siinä aivan uudelle huipputekniikan alueelle, jossa voidaan käyttää hyväksi uusinta ja herkintä anturitekniikkaa.

Pesulaohjelmisto

Focusa pesulaohjelmisto kattaa kaikki normaalissa
       pesulatoiminnassa tarvittavat osat
Focusa Pesula soveltuu erinomaisesti myös useita toimipisteitä käsittävälle suurpesulalle.
___________________
Focusa Pesula   
Focusa pesulaohjelmistossa on päivittäisessä pesulatoiminnassa tarvittavat osat, pyykin vastaanotosta puhtaan pyykin lähetteiden tekoon. Sovelluksessa on mm. viivakoodituksen tai RFID:n käyttöönottomahdollisuus.
Focusa Pesula web-sovellus soveltuu kasvavalle pesulayritykselle. Suuri useita toimipisteitä käsittävä pesulakonserni hyötyy ohjelmiston erinomaisesta skaalautuvuudesta.
Eräs prosessiteollisuuden johtaja kertoi, että sovellus olisi pienellä lisätyöllä mukautettavissa prosessinomaista tuotantoa valvovaksi ohjelmistoksi. Lähetä meili , jos yhteishanke kiinnostaa.